"Add image" doesn't work

Home Forums Plugins Forum Maika Gallery "Add image" doesn't work

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Kenus 3 months ago.

  • Author
    Posts
  • #3639

    webfreak1364
    Participant

    Hi there,

    in my instance of Maika the “Add Image” button doesn’t work anymore.
    So I can’t add a new image to a gallery.

    The JS-Error is:

    Uncaught TypeError: Cannot read property 'limitExceeded' of undefined
        at N.d.initialize (media-views.min.js?ver=5.2.2:1)
        at N.d.initialize (media-views.min.js?ver=5.2.2:1)
        at N.d.b.View (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable,jquery-ui-position,jquery-ui&load[]=-menu,wp-a11y,jquery-ui-autocomplete,underscore,jquery-ui-draggable,wp-util,jquery-ui-resizable,jquery-ui-button,jquery-ui-dialo&load[]=g,backbone,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload&ver=5.2.2:134)
        at N.d.constructor (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable,jquery-ui-position,jquery-ui&load[]=-menu,wp-a11y,jquery-ui-autocomplete,underscore,jquery-ui-draggable,wp-util,jquery-ui-resizable,jquery-ui-button,jquery-ui-dialo&load[]=g,backbone,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload&ver=5.2.2:135)
        at N.d.constructor (media-views.min.js?ver=5.2.2:1)
        at N.d [as constructor] (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable,jquery-ui-position,jquery-ui&load[]=-menu,wp-a11y,jquery-ui-autocomplete,underscore,jquery-ui-draggable,wp-util,jquery-ui-resizable,jquery-ui-button,jquery-ui-dialo&load[]=g,backbone,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload&ver=5.2.2:134)
        at N.d [as constructor] (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable,jquery-ui-position,jquery-ui&load[]=-menu,wp-a11y,jquery-ui-autocomplete,underscore,jquery-ui-draggable,wp-util,jquery-ui-resizable,jquery-ui-button,jquery-ui-dialo&load[]=g,backbone,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload&ver=5.2.2:134)
        at new N.d (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable,jquery-ui-position,jquery-ui&load[]=-menu,wp-a11y,jquery-ui-autocomplete,underscore,jquery-ui-draggable,wp-util,jquery-ui-resizable,jquery-ui-button,jquery-ui-dialo&load[]=g,backbone,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload&ver=5.2.2:134)
        at Object.wp.media (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable,jquery-ui-position,jquery-ui&load[]=-menu,wp-a11y,jquery-ui-autocomplete,underscore,jquery-ui-draggable,wp-util,jquery-ui-resizable,jquery-ui-button,jquery-ui-dialo&load[]=g,backbone,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload&ver=5.2.2:136)
        at HTMLAnchorElement.<anonymous> (category_images.js?ver=3.0.2:205)

    This error is the same in all galleries, so it isn’t a corrupted gallery.

    Do you have another idea?

    Thanks,
    webfreak1364

You must be logged in to reply to this topic.